Winkelwagen
  We leveren zo snel mogelijk!

FAQ

Als we uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u een ontvangstbevestiging per mail.

De levertijd is 5 werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. We proberen om onze bestellingen zo efficiënt en duurzaam mogelijk bij u te bezorgen. U krijgt van ons bericht over de geplande leverdatum.

Neem contact met ons op over de status van uw bestelling. Dit kan per mail info@corntuinstaal.nl of telefonisch 0528-277600. Houd uw bestelnummer bij de hand.

Zolang uw bestelling nog niet is verzonden kunt u de bestelling wijzigen. Dit kan tot 3 werkdagen van te voren. Wordt de bestelling door onszelf bezorgd dan kunt u de bestelling nog tot 2 werkdagen van te voren wijzigen. Geef uw bestelnummer ook even door.

Als we voor uw bestelling een leverdatum gepland hebben krijgt u van ons een e-mail of  telefoon.

Uw product wordt bij de voordeur afgeleverd. Als u wilt dat de chauffeur het in uw tuin neerzet kunt u contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken.

U kunt via de volgende methodes betalen:

  • iDEAL
  • Bankoverschrijving

In overleg kunt u uw bestelling ophalen op het volgende adres: Stephensonstraat 103, 7903 AS te Hoogeveen.

Er is een heftruck met chauffeur beschikbaar.

Wij zijn op werkdagen, tussen 08.00-12.00 uur en 13.00-15.00 uur, telefonisch bereikbaar op 0528 – 277 600. Of u stuurt een e-mail naar info@corntuinstaal.nl.
Wilt u indien mogelijk uw bestelnummer bij de hand houden?

Tot uiterlijk 2 werkdag (48 uur) voor het afgesproken aflevermoment kunt u contact met ons opnemen om een nieuwe afspraak te maken. Dit i.v.m. de leveringen op maandag en na de feestdagen, want we zijn niet 24/7 bereikbaar.

Als u niet thuis bent zetten we uw bestelling bij uw voordeur neer.

Als u een afspraak maakt met de buren , kunnen we daar afleveren. Dit moet wel aan ons doorgegeven worden.

We bezorgen op de Waddeneilanden. Daar zijn echter wel kosten aan verbonden. Neem contact met ons op voor de bezorgkosten.

Wij leveren alleen op begane grond voor de drempel.

De pallet kunt u in stukken zagen en in uw barbecue, tuinhaard of vuurschaal opstoken. Als er schroeven/spijkers of krammen inzitten raden we aan deze eerst te verwijderen. Heeft u andere producten van ons ontvangen,  dan kan alles gescheiden bij uw gewone afval.

Allereerst vragen we u om contact met ons op te nemen.

U stuurt ons het ingevulde retourformulier per mail. Deze kunt u vinden rechts onderaan de pagina onder het kopje retourneren. Een kopie van dit ingevulde retourformulier doet u in de verpakking van het terug te sturen product. Let op! Zonder volledig ingevuld retourformulier kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Dan dient u het product in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u ons te kennen heeft gegeven dat u de bestelling wilt annuleren, aan ons terug te zenden. 

U kunt het product zelf bij ons te brengen, daarvoor dient u wel van te voren een afspraak te maken.

Het product moet in zijn originele verpakking geretourneerd worden. De kosten van het retourneren zijn voor u. De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden toegezonden. Ook nemen wij geen rembours pakketten in ontvangst die betaald dienen te worden. 

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product zullen we zo spoedig mogelijk overgaan tot terugbetaling. Dit gebeurd per bank op het door u aangegeven banknummer op het retourformulier. Binnen 14 dagen na ontvangst zal het aankoopbedrag worden gecrediteerd.

Mits het product niet compleet of beschadigd is.

We leveren ook aan bedrijven. Wilt u grotere aantallen bestellen? Neem dan contact met ons op via info@corntuinstaal.nl of 0528 – 277 600.

Ja, wettelijk zijn we verplicht u de prijs inclusief BTW te laten zien. Op het besteloverzicht en in uw orderbevestiging kunt u daarnaast het bedrag exclusief en het totale BTW bedrag zien.

U kunt uw klacht mailen naar info@corntuinstaal.nl. Vermeld daarbij uw bestelnummer, uw naam en contactgegevens.

Cortenstaal®, waar uw product van is gemaakt, heeft tijd nodig om te roesten. Dit kan een paar maanden tot een jaar duren. Het mooiste resultaat krijgt u als u de natuur zijn gang laat gaan. U kunt het proces versnellen door in droge periodes het product elke dag met water te besproeien. 

Wij raden af om het product te besproeien met azijn of roestversneller. Het geeft vaak een ander resultaat dan het natuurlijke proces.

100% eigen fabricaat

Uit onze fabriek in Hoogeveen.

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

Levertijd van onze producten

Zo snel mogelijk

100% veilig afrekenen

Altijd in een veilige omgeving.