Winkelwagen
  We leveren zo snel mogelijk!

Ruilen of retour sturen

U heeft als consument de mogelijkheid om bestelde producten te retourneren of te ruilen. Op deze pagina vindt u meer informatie over herroepingsrecht, retour sturen van een artikel of het ruilen van een artikel.


Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, gebruik te maken van herroepingsrecht. Binnen de bedenktermijn heeft u de mogelijkheid om het product te bekijken, tenzij anders vermeldt.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  • Waarop u het artikel hebt ontvangen.
  • Dat u het laatste artikel heeft ontvangen, bij een bestelling met meerdere artikelen die afzonderlijk van elkaar worden geleverd.

U kunt een artikel alleen retourneren wanneer:

  • Het product compleet is.
  • Het product in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking zit.
  • Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat (omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen), mogen wij u aansprakelijk stellen.

Uitzonderingen van Retourzendingen

  • Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk producten).
  • Producten die kunnen bederven binnen de bedenktermijn.

Product retour sturen

U stuurt ons het ingevulde retourformulier per mail. Deze kunt u vinden links onderaan deze pagina. Een kopie van dit ingevulde retourformulier doet u in de verpakking van het terug te sturen product. Let op! Zonder volledig ingevuld retourformulier kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Dan dient u het product in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u ons te kennen heeft gegeven dat u de bestelling wilt annuleren, aan ons terug te zenden. 

U kunt het product zelf bij ons te brengen, daarvoor dient u wel van te voren een afspraak te maken.

Het product moet in zijn originele verpakking geretourneerd worden. De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening. De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden toegezonden. Ook nemen wij geen rembours pakketten in ontvangst die betaald dienen te worden. 

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product zullen we zo spoedig mogelijk overgaan tot terugbetaling. Dit gebeurd per bank op het door u aangegeven banknummer op het retourformulier. Binnen 14 dagen na ontvangst zal het aankoopbedrag worden gecrediteerd.

Mits het product niet compleet of beschadigd is.


Product laten ophalen

Het is mogelijk om bestelde producten op te laten halen met ons eigen transport. Dit geldt met name voor producten die niet met de reguliere bezorgservice mee kunnen. Neem hiervoor contact op om een prijslijst per product te ontvangen.


Mijn bestelling is geretourneerd, en nu?

  • Binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van uw retourzending, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij controleren het product op beschadigingen en compleetheid.
  • Binnen 14 dagen na ontbinding zullen wij het aankoopbedrag terugstorten of een gewenst artikel terugsturen.

Herroepingsformulier

Download hier ons herroepingsformulier.

100% eigen fabricaat

Uit onze fabriek in Hoogeveen.

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

Levertijd van onze producten

Zo snel mogelijk

100% veilig afrekenen

Altijd in een veilige omgeving.